Home > Bestanden > game_y.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een game_y fout

Game_y.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of game_y.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om game_y.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update JxOnline Client. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat game_y.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Game_y.exe bestandsinfo

Het proces JxOnline Client hoort bij de software SwordOnline van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft game_y.exe niet nodig. Game_y.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 850,944 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 930,304 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/game_y.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het proces is niet zichtbaar. Game_y.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Als game_y.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk. Bestandsformaat is 930,304 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 930,816 bytes, 1,724,416 bytes, 850,944 bytes of 737,792 bytes. Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bepaalde mensen denken dat het niet gevaarlijk is. Game_y.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Als game_y.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 29,455 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Game_y.exe is geen Windows kernbestand. Game_y.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als game_y.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het game_y.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over game_y.exe, deel je kennis dan en help anderen.

game_y scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.