Home > Bestanden > p2pnetworking.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus p2pnetworking te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen p2pnetworking.exe als malware, bijvoorbeeld TrendMicro herkent het als WORM_VB.IAX of WORM_RBOT.ERA, en Microsoft herkent het als Backdoor:Win32/Rbot of Backdoor:Win32/IRCbot.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de p2pnetworking.exe worm

Hints om p2pnetworking.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update p2pnetworking.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat p2pnetworking.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

P2pnetworking.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over p2pnetworking.exe. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: p2pnetworking.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. P2pnetworking.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 78,360 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 363,520 bytes of 356,352 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/p2pnetworking.exe.html 
Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\RunServices, MACHINE\Run). Het is geen Windows systeemcomponent. P2pnetworking.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. P2pnetworking.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het p2pnetworking.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over p2pnetworking.exe, deel je kennis dan en help anderen.

p2pnetworking scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.