Home > Bestanden > em_exec.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een em_exec fout

Het echte em_exec.exe bestand is een software component van Logitech MouseWare macro driver door Logitech.

em_exec is een afkorting voor event macro_executive

Em_exec.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of em_exec.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om em_exec.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logitech Events Handler Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat em_exec.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Em_exec.exe bestandsinfo

Het proces Logitech Events Handler Application of Control Center of MouseWare hoort bij de software MouseWare of Mozilla Thunderbird of Whiz Kid US - Web World - The of TerraTec Komplexer VSTi of Verizon Media Manager of Adobe® Photoshop® Album van Logitech (www.logitech.com)..

Omschrijving: Dit programma voert het system tray pictogram voor Logitech MouseWare drivers uit, dat verschijnt als een muis pictogram. Zoals de meeste systeemvak pictogrammen is het een optioneel gemak waarmee u snel toegang tot de controlepanel applet heeft om instellingen te wijzigen voor uw Logitech muis - u kunt deze uitschakelen als u geen behoefte heeft om die functie te gebruiken (dit zal niet leiden tot het verlies van de muis functionaliteit.)

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft em_exec.exe niet nodig. Em_exec.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mostly C:\Program Files\Logitech\mouseware\SYSTEM\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 37,888 bytes (84% van alle voorkomende bestanden), 38,912 bytes, 35,328 bytes, 28,672 bytes of 35,840 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/em_exec.exe.html 
Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het is geen Windows kernbestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Programma heeft geen zichtbaar venster. Em_exec.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Als em_exec.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,672 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als em_exec.exe. Controleer daarom het em_exec.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
75 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over em_exec.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met em_exec op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met em_exec te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het em_exec.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

em_exec scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.