Home > Bestanden > schedhlp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een schedhlp fout

Het echte schedhlp.exe bestand is een software component van Acronis True Image door Acronis.

SchedHlp is een afkorting voor Acronis Scheduler Helper

Schedhlp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of schedhlp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om schedhlp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Acronis Scheduler Helper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat schedhlp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Schedhlp.exe bestandsinfo

Het proces Acronis Scheduler Helper of Seagate Scheduler Helper hoort bij de software Acronis Scheduler Helper of Acronis True Image (versie 2014) of Seagate DiscWizard of Seagate Scheduler Helper of Acronis True Image WD Edition of True Image WD Edition van Acronis (www.acronis.com) of Seagate (www.seagate.com)..

Omschrijving: schedhlp.exe is een onderdeel van de backup software True Image van Acronis. Dit programma plant het maken van backups. Als je geen geplande backups wilt maken, dan kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen van je computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft schedhlp.exe niet nodig. Bestand schedhlp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (mostly C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 149,024 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 136,472 bytes en nog 17 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/schedhlp.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Schedhlp.exe is geen Windows kernbestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand heeft een digitale signatuur. Schedhlp.exe is een bestand met Verisign signatuur. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Schedhlp.exe kan zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als schedhlp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het schedhlp.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over schedhlp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met schedhlp op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met schedhlp te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het schedhlp.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

schedhlp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.