Home > Bestanden > fd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een fd fout

Fd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of fd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om fd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Magic disk supervisor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat fd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Fd.exe bestandsinfo

Het proces Magic disk supervisor hoort bij de software Magic disk supervisor van onbekend..

Omschrijving: FD.exe wordt geïnstalleerd op computers die gebruik maken van Sony's MicroVault software. Met dit programma kun je op veilige wijze gegevens op je USB stick opslaan. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je USB stick niet langer meer goed functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft fd.exe niet nodig. Fd.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 202,240 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 166,912 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/fd.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Fd.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als fd.exe. Controleer daarom het fd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over fd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

fd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.