Home > Bestanden > Words.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus Words te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen Words.exe als malware, bv. Symantec herkent het als SecurityRisk.Downldr, en Kaspersky herkent het als not-a-virus:AdWare.Win32.Agent.tj.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de Words.exe worm

Hints om Words.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Words.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Words.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Words.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over Words.exe. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: Words.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Words.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 77,824 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/words.exe.html 
Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Words.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het Words.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Words.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Words scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.