Home > Bestanden > flec006.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus flec006 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen flec006.exe als malware, bijvoorbeeld Sophos herkent het als Sus/ComPack of Mal/Bagpk-D, en BitDefender herkent het als MemScan:Win32.Bagle.STN@mm of Win32.Bagle.SUQ@mm.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de flec006.exe worm

Hints om flec006.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update flec006.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat flec006.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Flec006.exe bestandsinfo

Het is niet bekend wie flec006.exe heeft geschreven.

Omschrijving: flec006.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Flec006.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 82,820 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 83,972 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/flec006.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Programma is niet zichtbaar. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand flec006.exe is geen Windows systeemcomponent. Flec006.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

Als flec006.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 99,844 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Programma is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Flec006.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Controleer het flec006.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over flec006.exe, deel je kennis dan en help anderen.

flec006 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.