Home > Bestanden > mrofinu72.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus mrofinu72 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen mrofinu72.exe als malware, bv. Symantec herkent het als W32.Spybot.Worm of Downloader, en Kaspersky herkent het als Trojan-Downloader.Win32.Homles.au of Trojan-Downloader.Win32.Homles.bv.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de mrofinu72.exe worm

Hints om mrofinu72.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mrofinu72.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mrofinu72.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mrofinu72.exe bestandsinfo

Het proces bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: mrofinu72.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Mrofinu72.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 35,840 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 36,864 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mrofinu72.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het mrofinu72.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mrofinu72.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mrofinu72 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.