Home > Bestanden > UpdateChecker.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UpdateChecker fout

Het echte UpdateChecker.exe bestand is een software component van ASUS Update door .

UpdateChecker is een afkorting voor ASUS Update Checker

UpdateChecker.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UpdateChecker.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UpdateChecker.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Media Player Codec Pack. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UpdateChecker.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UpdateChecker.exe bestandsinfo

Het proces Media Player Codec Pack of Windows (versie 7 Codec Pack, 8 Codec Pack) of FileHippo.com Update Checker of ASUS Live Update of UpdateChecker MFC Application of Update Checker of ASUS Live Update (Update Checker) hoort bij de software FileHippo.com Update Checker of ASUS Live of UpdateChecker Application of Dxtory of ASUS Live Update van Cole Williams of Cole Williams Software of FileHippo.com (www.filehippo.com) of ASUS (www.asus.com) of ASUSTeK Computer (www.asus.com) of Dxtory Software..

Omschrijving: Windows heeft UpdateChecker.exe niet nodig. UpdateChecker.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 48,248 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 48,200 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/updatechecker.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, Run, MACHINE\Run, TaskScheduler). De toepassing is niet zichtbaar. UpdateChecker.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

  • Als UpdateChecker.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk. Bestandsformaat is 114,688 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 12,288 bytes en nog 7 varianten. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, Run, MACHINE\Run, TaskScheduler). UpdateChecker.exe kan inputs onthouden.
    De software ontwikkelaar Asus biedt directe ondersteuning (support.asus.com). In het geval van problemen met UpdateChecker.exe, kunt u het gehele programma ASUS Live of FileHippo.com Update Checker verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.
  • Als UpdateChecker.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 55,992 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 48,248 bytes en nog 10 varianten. Er is geen omschrijving van het programma. UpdateChecker.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, Run, MACHINE\Run, TaskScheduler). Bestand UpdateChecker.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. UpdateChecker.exe kan toezicht houden op toepassingen.
    Als u problemen heeft met UpdateChecker.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.mediaplayercodecpack.com, [1][2] om ondersteuning vragen, of Media Player Codec Pack of Cole Williams Software Limited verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UpdateChecker.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het UpdateChecker.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

hoe kan je het verwijderen
jansma
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van UpdateChecker.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review. 46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als niet zo gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over UpdateChecker.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met UpdateChecker op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met UpdateChecker te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het UpdateChecker.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

UpdateChecker scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.