Home > Bestanden > UpdateChecker.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UpdateChecker fout

Het echte UpdateChecker.exe bestand is een software component van ASUS Update door ASUS.

UpdateChecker is een afkorting voor ASUS Update Checker

UpdateChecker.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UpdateChecker.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UpdateChecker.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Media Player Codec Pack. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UpdateChecker.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UpdateChecker.exe bestandsinfo

Het proces Media Player Codec Pack of Windows (versie 7 Codec Pack) of FileHippo.com Update Checker of UpdateChecker MFC Application of ASUS Live Update of Update Checker

hoort bij de software FileHippo.com Update Checker of UpdateChecker Application of ASUS Live of Dxtory

van Cole Williams of Cole Williams Software of FileHippo.com (www.filehippo.com) of ASUS (www.asus.com) of ASUSTeK Computer (www.asus.com) of Dxtory Software..

Omschrijving: Windows heeft UpdateChecker.exe niet nodig. UpdateChecker.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 48,248 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 48,200 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/updatechecker.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, Run, MACHINE\Run). De toepassing is niet zichtbaar. UpdateChecker.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

  • Als UpdateChecker.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 55,992 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 48,248 bytes en nog 6 varianten. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Bestand UpdateChecker.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, Run, MACHINE\Run). Het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. UpdateChecker.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als UpdateChecker.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 114,688 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 306,688 bytes en nog 6 varianten. Bestand UpdateChecker.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, Run, MACHINE\Run). UpdateChecker.exe kan inputs onthouden.
    Als er problemen zijn met UpdateChecker.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > FileHippo.com Update Checker of ASUSUpdate).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UpdateChecker.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het UpdateChecker.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over UpdateChecker.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met UpdateChecker op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met UpdateChecker te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het UpdateChecker.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

UpdateChecker scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.