Home > Bestanden > GirafficWatchdog.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GirafficWatchdog fout

Het echte GirafficWatchdog.exe bestand is een software component van Giraffic Video Accelerator door .

GirafficWatchdog is een afkorting voor Giraffic Video Accelerator Watchdog

GirafficWatchdog.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GirafficWatchdog.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GirafficWatchdog.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Giraffic Video Accelerator Watchdog. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GirafficWatchdog.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GirafficWatchdog.exe bestandsinfo

Het proces Giraffic Video Accelerator Watchdog hoort bij de software Giraffic Video Accelerator of Giraffic van Giraffic (giraffic.com)..

Omschrijving: Windows heeft GirafficWatchdog.exe niet nodig. Bestand GirafficWatchdog.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 2,211,984 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 2,219,664 bytes, 2,245,232 bytes of 2,238,096 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/girafficwatchdog.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. GirafficWatchdog.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. GirafficWatchdog.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. GirafficWatchdog.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GirafficWatchdog.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GirafficWatchdog.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over GirafficWatchdog.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met GirafficWatchdog op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met GirafficWatchdog te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het GirafficWatchdog.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

GirafficWatchdog scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.