Home > Bestanden > NLSAgentSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NLSAgentSvc fout

Het echte NLSAgentSvc.exe bestand is een software component van Net Monitor for Employees Professional door Network LookOut.

NLSAgentSvc is een afkorting voor Network Lookout Spy Agent Service

NLSAgentSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NLSAgentSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NLSAgentSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NLSAgentSvc.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NLSAgentSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NLSAgentSvc.exe bestandsinfo

Het proces NLSAgentSvc.exe hoort bij de software onbekend van EduIQ.com Damjan Kriznik s.p (www.eduiq.com)..

Omschrijving: Windows heeft NLSAgentSvc.exe niet nodig. NLSAgentSvc.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,246,472 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 1,132,032 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/nlsagentsvc.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is digitaal gesigneerd. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. NLSAgentSvc.exe kan verbind met Internet, inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

  • Als NLSAgentSvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,228,464 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,323,616 bytes, 1,346,688 bytes, 1,322,592 bytes of 1,136,640 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. NLSAgentSvc.exe kan verbind met Internet, inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
  • Als NLSAgentSvc.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,325,184 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. NLSAgentSvc.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. NLSAgentSvc.exe is geen Windows systeemcomponent. NLSAgentSvc.exe kan verbind met Internet, inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
  • Als NLSAgentSvc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 969,216 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NLSAgentSvc.exe. Controleer daarom het NLSAgentSvc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over NLSAgentSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met NLSAgentSvc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met NLSAgentSvc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het NLSAgentSvc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

NLSAgentSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.