Home > Bestanden > GoogleUpdate.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleUpdate fout

Het echte GoogleUpdate.exe bestand is een software component van Google Updater door Google.

GoogleUpdate.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleUpdate.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleUpdate.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Installer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleUpdate.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleUpdate.exe bestandsinfo

Het proces Google Installer of Google Update of globalUpdate Update of Inštalacný program Google of Google Update Service of Google Update Services of Google Update Service (gupdate)

hoort bij de software Google Update of Google Update Service (gupdate) of globalUpdate Update of Google Update Service (gupdatem) of WorldWideCoupon of Google Update Services of Google Update Service (gupdate1c9d97449a805a9) of Google

van Google (toolbar.google.com) of globalUpdate of Google lnc..

Omschrijving: Windows heeft GoogleUpdate.exe niet nodig. GoogleUpdate.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 116,648 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 133,104 bytes en nog 12 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/googleupdate.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Als GoogleUpdate.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk. Bestandsformaat is 133,104 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 116,648 bytes en nog 13 varianten. Het is geen Windows systeemcomponent. Het is digitaal gesigneerd. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). GoogleUpdate.exe is een bestand met Verisign signatuur. Programma is niet zichtbaar.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleUpdate.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GoogleUpdate.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Google Installer de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GoogleUpdate.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met GoogleUpdate op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met GoogleUpdate te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het GoogleUpdate.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

GoogleUpdate scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.