Home > Bestanden > IEBHO.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus IEBHO te verwijderen

Sommige anti-malware programma's categoriseren IEBHO.dll als een schadelijke extensie voor Internet Explorer: bijvoorbeeld Trojan:Win32/Delflob.I (gevonden door Microsoft), en TROJ_DELF.JCD (gevonden door TrendMicro). Dit soort invoegtoepassingen kunnen advertenties tonen, uw computer vertragen en allerlei andere fouten veroorzaken. Als u zich niet kunt herinneren dat u de bijbehorende IEHelper software heeft geinstalleerd, is dat geen verrassing. In de meeste gevallen wordt dit soort adware bijkomend geinstalleerd wanneer u een freeware product installeert, zoals Youtube Downloader of een PDF Converter. In het volgende deel kunt u meer lezen over IEHelper en hoe ervan af te komen.

Klik hier om de IEHelper malware automatisch te verwijderen.

Hints om IEBHO.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IEHelper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IEBHO.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IEBHO.dll bestandsinfo

Het proces IEHelper of File Sanitizer for HP ProtectTools of Website Log On of iMeshIEHelper Module of BearShareIEHelper Module of TrueSuite Website Log On

hoort bij de software IEHelper Module of File Sanitizer For HP Protect Tools of Windows iLivid Toolbar of HP SimplePass (versie 2011, PE 2011, 2012) of Windows jZip Toolbar of MediaBar of Windows Savevid Toolbar of Windows ilivid Toolbar

van Discordia, LTD (www.bandoo.com) of Hewlett-Packard (www.hp.com) of MusicLab (www.musiclab.com) of iMesh (www.imesh.com) of HP (www.hp.com) of Bandoo Media, inc (www.bandoo.com) of Bandoo Media (www.bandoo.com) of AuthenTec (www.authentec.com) of Musiclab (www.musiclab.com)..

Omschrijving: Windows heeft IEBHO.dll niet nodig. Bestand IEBHO.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,236,376 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 721,288 bytes en nog 29 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/iebho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 21BC9DFA-3E14-4753-9CBD-16A009AE1144 of F8A0D89E-875F-41AF-83BE-6B5780224682 of nog 10 varianten. Programma is niet zichtbaar. Bestand IEBHO.dll is geen Windows systeemcomponent. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. IEBHO.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Als IEBHO.dll wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 92% gevaarlijk. Bestandsformaat is 217,600 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 216,576 bytes of 216,064 bytes. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows kernbestand. IEBHO.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IEBHO.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het IEBHO.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als IEHelper de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IEBHO.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met IEBHO op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende IEBHO proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de IEBHO.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

IEBHO scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.