Home > Bestanden > HPZinw12.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HPZinw12 fout

Het echte HPZinw12.dll bestand is een software component van Dot4Net Module door .

HPZinW12 is een afkorting voor Hewlett Packard Z Net Driver in Windows version 12

HPZinw12.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HPZinw12.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HPZinw12.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Dot4Net Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HPZinw12.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HPZinw12.dll bestandsinfo

Het proces Dot4Net Module of Net Driver HPZ12 (Net Driver HPZ12) hoort bij de software 32 Bit HP CIO Components Installer of Net Driver HPZ12 (Net Driver HPZ12) of 32 Bit HP BiDi Channel Components of 32 Bit HP CIO Components van Hewlett-Packard (www.hp.com) of HP (www.hp.com)..

Omschrijving: Windows heeft HPZinw12.dll niet nodig. Bestand HPZinw12.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 44,032 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 43,520 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/hpzinw12.dll.html 
De dienst kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het is geen Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. HPZinw12.dll kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HPZinw12.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het HPZinw12.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over HPZinw12.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met HPZinw12 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met HPZinw12 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het HPZinw12.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

HPZinw12 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.