Home > Bestanden > postgres.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een postgres fout

Postgres.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of postgres.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om postgres.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PostgreSQL Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat postgres.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Postgres.exe bestandsinfo

Het proces PostgreSQL Server of PostgreSQL (versie 8.3) hoort bij de software PostgreSQL (versie 10) of ManageEngine OpManager of ManageEngine Applications Manager (versie 13, 12) of ADManager Plus of ManageEngine FireWall of airControl2 of ManageEngine EventLog Analyzer (versie 9) of ADAudit Plus van (www.postgresql.org)..

Omschrijving: Windows heeft postgres.exe niet nodig. Bestand postgres.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 5,518,336 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 3,690,496 bytes en nog 39 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/postgres.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Postgres.exe is geen Windows systeemcomponent. Postgres.exe kan verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

Als postgres.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,686,400 bytes. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Postgres.exe kan verbind met Internet.
Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ PostgreSQL.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als postgres.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het postgres.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over postgres.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met postgres op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met postgres te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het postgres.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

postgres scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.