Home > Bestanden > isaddon.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus isaddon te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen isaddon.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de isaddon.dll worm

Hints om isaddon.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update isaddon.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat isaddon.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Isaddon.dll bestandsinfo

Het proces isaddon.dll hoort bij de software Internet Explorer Security of Internet Explorer Security Plugin (versie 2006) of IntCodec of Public Messenger ver of Gold Codec of Video ActiveX Object of Internet Security Add-On of VideoKeyCodec van onbekend..

Omschrijving: isaddon.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Isaddon.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 11,264 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/isaddon.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 202a961f-23ae-42b1-9505-ffe3c818d717 of 67982BB7-0F95-44C5-92DC-E3AF3DC19D6D of nog 10 varianten. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows kernbestand. isaddon.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het isaddon.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over isaddon.dll, deel je kennis dan en help anderen.

isaddon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.