Home > Bestanden > klg.dat Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een klg fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of klg.dat een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om klg.dat gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Spyware Doctor Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat klg.dat voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Klg.dat bestandsinfo

Het proces Spyware Doctor Component of Spyware Doctor hoort bij de software Spyware Doctor of PC Tools Internet Security (versie 2008) of Behavior Guard Add-on van PC Tools (www.pctools.com)..

Omschrijving: klg.dat is een data-object dat wordt geassocieerd met het Spyware Doctor PC Protection pakket. Dit is geen malware, maar onderdeel van een programma dat is ontworpen om u ertegen te beschermen, dus moet u het bestand alleen laten. Zoals met andere anti-spyware en anti-virus producten, is de enige slimme manier om zich te ontdoen van hun processen de instellingen te verwijderen die controleren welke taken worden uitgevoerd op de achtergrond.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft klg.dat niet nodig. Bestand klg.dat bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 100,864 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 99,328 bytes en nog 6 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/klg.dat.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Klg.dat is geen Windows kernbestand. Klg.dat kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

  • Als klg.dat wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 100,352 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 100,864 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeembestand. Klg.dat kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als klg.dat. Controleer daarom het klg.dat proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
96 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over klg.dat, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met klg op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met klg te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het klg.dat proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

klg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.