Home > Bestanden > brs.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een brs fout

Het echte brs.exe bestand is een software component van Cyberlink PowerDVD door .

BRS is een afkorting voor PowerDVD Blu-ray Run Service

Brs.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of brs.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om brs.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update brs.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat brs.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Brs.exe bestandsinfo

Het proces brs hoort bij de software CyberLink of cyberlink brs of WSE_Astromenda of LowPricesApp van cyberlink (www.gocyberlink.com) of CyberLink (www.gocyberlink.com)..

Omschrijving: Windows heeft brs.exe niet nodig. Brs.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 75,048 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 78,352 bytes en nog 17 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/brs.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Bestand brs.exe is geen Windows kernbestand. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het programma is niet zichtbaar. Bestand brs.exe is digitaal gesigneerd. Het is een bestand met Verisign signatuur. Brs.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Als brs.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,074,688 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Brs.exe is geen Windows systeemcomponent.
Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ LowPricesApp.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als brs.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het brs.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als brs.exe de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over brs.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met brs op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met brs te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het brs.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

brs scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.