Home > Bestanden > KMS Server Service.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus KMS Server Service te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen KMS Server Service.exe als malware, bv. Sophos herkent het als Generic PUA CL (PUA) of Generic PUA NN (PUA), en BitDefender herkent het als Application.Htool.WKR.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de KMS Server Service.exe worm

Hints om KMS Server Service.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update KMS Server Emulator Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat KMS Server Service.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

KMS Server Service.exe bestandsinfo

Het proces KMS Server Emulator Service hoort bij de software KMS Server Emulator Service of Windows Service that emulates a Key Management Service (KMS) Server van My Digital Life Forums..

Omschrijving: KMS Server Service.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. KMS Server Service.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 211,968 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 294,912 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/kms%20server%20service.exe.html 
Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. KMS Server Service.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk.

Als KMS Server Service.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 275,968 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing is niet zichtbaar. KMS Server Service.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Controleer het KMS Server Service.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over KMS Server Service.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met KMS Server Service op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende KMS Server Service proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de KMS Server Service.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

KMS Server Service scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.