Home > Bestanden > ntos.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ntos te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen ntos.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de ntos.exe worm

Hints om ntos.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ntos.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ntos.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ntos.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over ntos.exe. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: ntos.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand ntos.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 338,432 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 551,424 bytes en nog 10 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ntos.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Userinit, DEFAULT\Run, Run). Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

Als ntos.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 192,512 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Userinit, DEFAULT\Run, Run). Ntos.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Controleer het ntos.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

combofix verwijderde het (nadere informatie)
rob lelieveld
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van ntos.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
52 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als een beetje gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over ntos.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ntos op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende ntos proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de ntos.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

ntos scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.