Home > Bestanden > pfc.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een pfc fout

Het echte pfc.sys bestand is een software component van Padus ASPI Shell door .

PFC is een afkorting voor Padus Foundation Class

Pfc.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of pfc.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om pfc.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Padus ASPI Shell. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat pfc.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pfc.sys bestandsinfo

Het proces Padus® ASPI Shell hoort bij de software Padus ASPI Shell of MemoriesOnTV of PADUS ASPI SHELL van Padus (www.padus.com)..

Omschrijving: pfc.sys is een systeem driver die samen met de drivers voor verscheidene CD- en DVD branders geïnstalleerd is. Het is verbonden met de Advanced SCSI Programming Interface (ASPI), een standaard ontwikkeld door Adaptec waarmee PC software controle optische drives controleert. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld voor SCSI maar wordt nu ook gebruikt voor andere interfaces. Deze driver stopzetten kan software foutmeldingen veroorzaken wanneer u uw optisch apparaat gebruikt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft pfc.sys niet nodig. Bestand pfc.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 10,368 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 9,856 bytes, 21,248 bytes of 14,604 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/pfc.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. De toepassing is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. pfc.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als pfc.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het pfc.sys proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over pfc.sys, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met pfc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met pfc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het pfc.sys proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

pfc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.