Home > Bestanden > recguard.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een recguard fout

Recguard.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of recguard.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om recguard.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Recguard Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat recguard.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Recguard.exe bestandsinfo

Het proces Recguard Application of Recguard MFC Application hoort bij de software Recguard Application of Recovery Software Suite Gateway of Recovery Software Suite of Recovery Software Suite eMachines van onbekend..

Omschrijving: Veel moderne PC's hebben een verborgen partitie met nuttige informatie die kan worden gebruikt in geval van een rampzalige PC storing (zoals een corrupte Windows installatie). Recguard.exe is een proces dat activiteit op het systeem checkt en probeert om elke poging om de partitie te beschadigen of te verwijderen (opzettelijk of per ongeluk) door andere programma's te blokkeren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft recguard.exe niet nodig. Bestand recguard.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows (usually C:\Windows\sminst\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 212,992 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 1,187,840 bytes en nog 10 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/recguard.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Recguard.exe is geen Windows kernbestand. Recguard.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als recguard.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het recguard.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
104 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over recguard.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met recguard op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met recguard te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het recguard.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

recguard scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.