Home > Bestanden > wmiadap.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wmiadap fout

Het echte wmiadap.exe bestand is een software component van Microsoft Windows Management Instrumentation door .

WMIADAP is een afkorting voor Windows Management Instrumentation Auto Discovery Auto Purge

Wmiadap.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wmiadap.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wmiadap.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update wmiadap.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wmiadap.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wmiadap.exe bestandsinfo

Het proces WMI of WMI Reverse Performance Adapter Maintenance Utility of TeamViewer Remote Control Application hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of TeamViewer van Microsoft (www.microsoft.com) of TeamViewer GmbH (www.teamviewer.com)..

Omschrijving: Windows heeft wmiadap.exe niet nodig. Wmiadap.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 196,608 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/wmiadap.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Wmiadap.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

  • Als wmiadap.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 115,200 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 130,560 bytes en nog 5 varianten. Bestand wmiadap.exe is een Windows systeembestand. Wmiadap.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Het programma is niet zichtbaar. Wmiadap.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als wmiadap.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk. Bestandsformaat is 7,293,280 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand wmiadap.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand wmiadap.exe is geen Windows kernbestand.
    In het geval dat u problemen ondervindt met het gebruik van wmiadap.exe, kunt u in het ondersteuning gedeelte van de website van Teamviewer zoeken naar een oplossing, of het programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > TeamViewer).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wmiadap.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wmiadap.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wmiadap.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met wmiadap op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met wmiadap te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het wmiadap.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

wmiadap scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.