Home > Bestanden > StartManSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een StartManSvc fout

StartManSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of StartManSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om StartManSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update StartMan Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat StartManSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

StartManSvc.exe bestandsinfo

Het proces StartMan Application hoort bij de software StartMan Application of PC Tools Startup and Shutdown Monitor service of PC Tools Registry Mechanic of Registry Mechanic of Norton Utilities (versie 16) of PC Tools Performance Toolkit van PC Tools (www.pctools.com) of Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft StartManSvc.exe niet nodig. Bestand StartManSvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 583,640 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 632,792 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/startmansvc.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. StartManSvc.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. StartManSvc.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Als StartManSvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk. Bestandsformaat is 792,608 bytes (80% van alle voorkomende bestanden) of 795,776 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. StartManSvc.exe is digitaal gesigneerd. Bestand StartManSvc.exe is geen Windows kernbestand. StartManSvc.exe is een bestand met Verisign signatuur. StartManSvc.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
U kunt Norton Utilities 16 verwijderen, of de klantenservice om ondersteuning vragen. Ga naar Norton Utilities 16 in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of ga naar www.norton.com/nusupport voor Klanten ondersteuning.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als StartManSvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het StartManSvc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over StartManSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met StartManSvc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met StartManSvc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het StartManSvc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

StartManSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.