Home > Bestanden > SDTrayApp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SDTrayApp fout

SDTrayApp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SDTrayApp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SDTrayApp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PC Tools Tray Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SDTrayApp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SDTrayApp.exe bestandsinfo

Het proces PC Tools Tray Application of Spyware Doctor Tray hoort bij de software Spyware Doctor van PC Tools (www.pctools.com)..

Omschrijving: Windows heeft SDTrayApp.exe niet nodig. Bestand SDTrayApp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,063,752 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 1,065,800 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/sdtrayapp.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. SDTrayApp.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SDTrayApp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SDTrayApp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SDTrayApp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SDTrayApp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.