Home > Bestanden > shellexecutehook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een shellexecutehook fout

Shellexecutehook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of shellexecutehook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om shellexecutehook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AVG Anti-Spyware shellexecutehook. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat shellexecutehook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Shellexecutehook.dll bestandsinfo

Het proces AVG Anti-Spyware shellexecutehook of ewido anti-spyware guard hoort bij de software Mobile Phone Suite Easy of AVG Anti-Spyware of Mobile Phone Suite Easy Synchronization of ewido anti-spyware van GRISOFT s.r.o (www.grisoft.com) of Anti-Malware Development a.s (www.freeavg.com)..

Omschrijving: Windows heeft shellexecutehook.dll niet nodig. Bestand shellexecutehook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 69,632 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 79,408 bytes, 73,728 bytes of 61,440 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/shellexecutehook.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Shellexecutehook.dll is geen Windows kernbestand. Het monitors het opstarten van programma's. Er is geen bestandsinformatie. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Als shellexecutehook.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 79,408 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 69,632 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Shellexecutehook.dll is geen Windows kernbestand. Shellexecutehook.dll is een bestand met Verisign signatuur. Shellexecutehook.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het monitors het opstarten van programma's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als shellexecutehook.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het shellexecutehook.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over shellexecutehook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met shellexecutehook op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met shellexecutehook te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het shellexecutehook.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

shellexecutehook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.