Home > Bestanden > smax4pnp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een smax4pnp fout

Het echte smax4pnp.exe bestand is een software component van SoundMAX door .

SMAX4PnP is een afkorting voor SoundMAX (version 4) Plug-n-Play application

Smax4pnp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of smax4pnp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om smax4pnp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SMax4PNP MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat smax4pnp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Smax4pnp.exe bestandsinfo

Het proces SMax4PNP MFC Application hoort bij de software SMax4PNP Application van Analog Devices (www.analog.com)..

Omschrijving: smax4pnp.exe is een programma dat de SoundMAX audio verwerking oplossing implementeert. Deze wordt samen met de drivers voor audio producten van Analog Devices geïnstalleerd. Dit proces moet worden beschouwd als effectief onderdeel van het driver-pakket op PC's die deze hardware gebruiken, en zou dus niet beëindigd mogen worden. Merk op dat Analog Devices een bedrijf is dat chips fabriceert die veelvuldig worden gebruikt door OEM PC-fabrikanten. Hun producten kunnen dus aanwezig zijn op uw pc, zelfs indien dit niet altijd vanaf het begin duidelijk is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft smax4pnp.exe niet nodig. Smax4pnp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 1,404,928 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 1,314,816 bytes en nog 21 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/smax4pnp.exe.html 
Smax4pnp.exe is geen Windows systeembestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma is niet zichtbaar. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Smax4pnp.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als smax4pnp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het smax4pnp.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
127 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over smax4pnp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met smax4pnp op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met smax4pnp te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het smax4pnp.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

smax4pnp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.