Home > Bestanden > Crypserv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Crypserv fout

Het echte Crypserv.exe bestand is een software component van CrypKey Software Licensing System door .

CrypServ is een afkorting voor CrypKey Service

Crypserv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Crypserv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Crypserv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CrypKey License Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Crypserv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Crypserv.exe bestandsinfo

Het proces CrypKey License Service of CrypKey NT Service of Crypkey License hoort bij de software CrypKey Software Licensing System van CrypKey (Canada) (www.crypkey.com) of Kenonic Controls (www.kenonic.com)..

Omschrijving: Dit proces is onderdeel van het Software Licensing CrypKey System, een kopieerbeveiliging (anti-piraterij) programma dat wordt gebruikt door bepaalde softwareleveranciers. Dit proces wordt geïnstalleerd samen met het programma dat het gebruikt, en zou best bijven draaien - indien uitgeschakeld, zal dit gevolgen hebben voor de normale werking van de software die het gebruikt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Crypserv.exe niet nodig. Bestand Crypserv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 122,880 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 126,976 bytes en nog 10 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/crypserv.exe.html 
De naam van de service is "Crypkey License".
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Crypserv.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het Crypserv.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
101 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Crypserv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Crypserv op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Crypserv te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Crypserv.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Crypserv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.