Home > Bestanden > tfswctrl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tfswctrl fout

Tfswctrl.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tfswctrl.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tfswctrl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Drive Letter Access Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tfswctrl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tfswctrl.exe bestandsinfo

Het proces Drive Letter Access Component of Direct Access Component of Sonic DLA hoort bij de software Sonic DLA of IBM DLA of DLA of HP DLA of Drive Letter Access Component of Roxio DLA van Sonic Solutions (www.sonic.com) of VERITAS Software (www.veritas.com)..

Omschrijving: Dit proces implementeert HP's DLA packet writing functie voor CD's en DVD's. DLA staat voor "Drive Letter Assignment" en is een functie waarmee toegang kan worden verschaft tot een beschrijfbare cd of dvd vanuit Windows, alsof het een harde schijf was (normaal moeten deze discs expliciet worden beschreven met een bijzondere opdracht). Dit is eigenlijk een gelicentieerde versie van Roxio DirectCD en mag niet worden beëindigd (sluit het programma als u het niet wilt gebruiken).

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft tfswctrl.exe niet nodig. Bestand tfswctrl.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\ (typically C:\WINDOWS\system32\dla\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 127,035 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 122,941 bytes en nog 15 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/tfswctrl.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Bestand tfswctrl.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tfswctrl.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het tfswctrl.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
95 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tfswctrl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met tfswctrl op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met tfswctrl te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het tfswctrl.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

tfswctrl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.