Home > Bestanden > Server.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Server fout

Server.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Server.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Server.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Virage. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat Server.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Server.exe bestandsinfo

Het proces Virage of urO of Microsoft of SRi of Sambar Server (versie 5.0) of demonio666vip of watchdog of Ace of Spades

hoort bij de software Virage of wAmfmQd of Game Jackal of Microsoft Windows Operating System of Pinnacle STUDIO PCTV of cocaUmjGpAGCOfgBD of Sambar Server of Microsoft .NET Framework

van Microsoft (www.microsoft.com) of IOKVa of zvjEulzJssfRtPbqX of SlySoft (www.slysoft.com) of Pinnacle Systems (www.pinnaclesys.com) of BackWeb (www.backweb.com) of Malwarebytes (www.malwarebytes.org) of pdf..

Omschrijving: Windows heeft Server.exe niet nodig. Bestand Server.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 418,816 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 24,064 bytes en nog 17 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/server.exe.html 
Bestand Server.exe is geen Windows systeembestand. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, User Shell Folders, Winlogon\Shell, MACHINE\RunServices, Userinit, MACHINE\RunOnce, MACHINE\User Shell Folders). Programma is niet zichtbaar. Server.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

 • Als Server.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 494,116 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 360,448 bytes en nog 11 varianten. Het is geen Windows systeemcomponent. Er is geen omschrijving van het programma. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, User Shell Folders, Winlogon\Shell, MACHINE\RunServices, Userinit, MACHINE\RunOnce, MACHINE\User Shell Folders). Bestand Server.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Server.exe kan andere programma's manipuleren, inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
 • Als Server.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 73,728 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 565,248 bytes en nog 11 varianten. Server.exe is geen Windows systeembestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Server.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen, verbind met Internet en andere programma's manipuleren.
  Er is een mogelijkheid om het programma Game Jackal of F-Secure Policy Manager Console te verwijderen, het te updaten, of de software ontwikkelaar om hulp te vragen. Ga naar www.gamejackal.com om het te updaten, ga maar www.gamejackal.com om contact op te nemen met de ontwikkelaar, of ga naar Game Jackal of F-Secure Policy Manager Console in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
 • Als Server.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 751,020 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 10,958,980 bytes en nog 6 varianten.
 • Als Server.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,220,544 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 393,216 bytes en nog 4 varianten.
 • Als Server.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 59,392 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 312,914 bytes, 200,706 bytes, 479,232 bytes of 798,720 bytes.
 • Als Server.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 9,216 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 107,008 bytes.
 • Als Server.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 957,440 bytes.
 • Als Server.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 92% gevaarlijk. Bestandsformaat is 273,920 bytes.
 • Als Server.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 547,840 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Server.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Server.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Server.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Server op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Server te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Server.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Server scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.