Home > Bestanden > server.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een server fout

Server.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of server.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om server.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Virage. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat server.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Server.exe bestandsinfo

Het proces Virage of Sambar Server (versie 5.0) of Microsoft of watchdog of Ace of Spades of Canciones of wtf Module of Game Jackal Server (versie v5) hoort bij de software Virage of Game Jackal of Sambar Server of Microsoft .NET Framework of pdf Module of F-Secure Policy Manager Console of Nexus Server of Remote Mouse van (www.microsoft.com) of SlySoft (www.slysoft.com) of BackWeb (www.backweb.com) of Malwarebytes (www.malwarebytes.org) of pdf of Remote Mouse of Ben Aksoy of Lenovo (www.lenovo.com)..

Omschrijving: Windows heeft server.exe niet nodig. Bestand server.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 24,064 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 418,816 bytes en nog 14 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/server.exe.html 
Bestand server.exe is geen Windows systeembestand. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run, User Shell Folders, MACHINE\RunOnce, Winlogon\Shell). Programma is niet zichtbaar. Server.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

 • Als server.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,157,531 bytes (9% van alle voorkomende bestanden), 756,417 bytes en nog 9 varianten. Het is geen Windows systeemcomponent. Programma is niet zichtbaar. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Server.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en verbind met Internet.
  Er is een mogelijkheid om het programma Game Jackal of Remote Mouse te verwijderen, het te updaten, of de software ontwikkelaar om hulp te vragen. Ga naar www.gamejackal.com of www.remotemouse.net om het te updaten, ga maar www.gamejackal.com of www.remotemouse.net om contact op te nemen met de ontwikkelaar, of ga naar Game Jackal of Remote Mouse in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
 • Als server.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk. Bestandsformaat is 21,504 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 751,020 bytes en nog 4 varianten. Server.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run, User Shell Folders, MACHINE\RunOnce, Winlogon\Shell). Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Server.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
 • Als server.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 99,328 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 7,168 bytes, 5,242,880 bytes, 291,840 bytes of 393,416 bytes.
 • Als server.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 270,344 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 282,624 bytes of 283,136 bytes.
 • Als server.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk. Bestandsformaat is 957,440 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 24,064 bytes of 477,696 bytes.
 • Als server.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 312,914 bytes.
 • Als server.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 9,216 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als server.exe. Controleer daarom het server.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over server.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met server op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met server te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het server.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

server scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.