Home > Bestanden > Server.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Server fout

Het echte Server.exe bestand is een software component van onbekend door .

Server.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Server.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Server.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Virage. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Server.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Server.exe bestandsinfo

Het proces Virage of Malwarebytes Anti-Malware of watchdog of Microsoft of Lenovo PCM Agent of Remote Mouse (versie 1.12) of Sambar Server (versie 5.0) of IExpress Setup

hoort bij de software Virage of Game Jackal of Malwarebytes Anti-Malware of Microsoft Windows Operating System of Microsoft .NET Framework of Music of F-Secure Policy Manager Console of Remote Mouse

van Microsoft (www.microsoft.com) of SlySoft (www.slysoft.com) of Malwarebytes (www.malwarebytes.org) of Music of BackWeb (www.backweb.com) of Lenovo (www.lenovo.com) of Sambar Technologies of Remote Mouse..

Omschrijving: Windows heeft Server.exe niet nodig. Server.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 24,064 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 418,816 bytes en nog 11 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/server.exe.html 
Server.exe is geen Windows systeemcomponent. Er is geen bestandsinformatie. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run, User Shell Folders, MACHINE\RunOnce, Winlogon\Shell). Het proces heeft geen zichtbaar venster. Server.exe kan inputs onthouden, andere programma's manipuleren en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

  • Als Server.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk. Bestandsformaat is 630,784 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 902,952 bytes en nog 7 varianten. Het is geen Windows systeembestand. Het programma is niet zichtbaar. Server.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen, verbind met Internet en andere programma's manipuleren.
    De software ontwikkelaar Lenovo biedt directe ondersteuning (www.lenovo.com/think/support of www.gamejackal.com). In het geval van problemen met Server.exe, kunt u het gehele programma Rescue and Recovery of Game Jackal verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.
  • Als Server.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk. Bestandsformaat is 21,504 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 2,311,376 bytes, 418,816 bytes, 431,334 bytes of 281,600 bytes. Het is geen Windows systeembestand. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, User Shell Folders, DEFAULT\Run, Winlogon\Shell, MACHINE\RunOnce). Er is geen omschrijving van het programma. Server.exe kan andere programma's manipuleren, inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
  • Als Server.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk. Bestandsformaat is 477,696 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 24,064 bytes of 957,440 bytes.
  • Als Server.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 291,840 bytes.
  • Als Server.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 270,344 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Server.exe. Controleer daarom het Server.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Server.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Server op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Server te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Server.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Server scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.