Home > Bestanden > UniKeyNT.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UniKeyNT fout

UniKeyNT.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UniKeyNT.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UniKeyNT.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update UniKey. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat UniKeyNT.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UniKeyNT.exe bestandsinfo

Het proces UniKey of UniKey Program of Unikey of unikey40RC2-1101-win32 of unikey of Unikey 4.0 Plus of unikey64 hoort bij de software UniKey 4.0 (versie RC2) of UniKey 4.0 NT of UniKey of Unikey 4.0 Plus of Unikey version (versie 4) van of Microsoft Google..

Omschrijving: UniKeyNT.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand UniKeyNT.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 261,632 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 521,216 bytes en nog 13 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/unikeynt.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Bestand UniKeyNT.exe is geen Windows systeembestand. UniKeyNT.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan toetsenbordinputs onthouden. UniKeyNT.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk.

 • Als UniKeyNT.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk. Bestandsformaat is 521,216 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 261,632 bytes en nog 6 varianten. UniKeyNT.exe is geen Windows systeembestand. Bestand UniKeyNT.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). UniKeyNT.exe kan inputs onthouden.
 • Als UniKeyNT.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk. Bestandsformaat is 261,632 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 521,216 bytes of 316,928 bytes. Het is geen Windows systeemcomponent. Er is geen omschrijving van het programma. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Programma heeft geen zichtbaar venster. UniKeyNT.exe kan inputs onthouden.
  U kunt het programma UniKey verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar unikey.vn om het te updaten, ga naar unikey.vn voor ondersteuning, of klik op UniKey in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
 • Als UniKeyNT.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 261,632 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 521,216 bytes of 938,584 bytes.
 • Als UniKeyNT.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 261,632 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 438,272 bytes.
 • Als UniKeyNT.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 261,632 bytes.
 • Als UniKeyNT.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 261,632 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UniKeyNT.exe. Controleer daarom het UniKeyNT.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UniKeyNT.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met UniKeyNT op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met UniKeyNT te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het UniKeyNT.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

UniKeyNT scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.