Home > Bestanden > guard32.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een guard32 fout

Guard32.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of guard32.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om guard32.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update COMODO Internet Security. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat guard32.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Guard32.dll bestandsinfo

Het proces COMODO Internet Security of COMODO Firewall Pro hoort bij de software COMODO Internet Security of Comodo Security Solutions of COMODO Firewall Pro of COMODO Internet Security Premium of COMODO Antivirus of COMODO Firewall of COMODO Internet Security Complete (versie 2013) of COMODO Internet Security Pro van COMODO (www.comodo.com) of Comodo CA (www.comodo.com)..

Omschrijving: Windows heeft guard32.dll niet nodig. Guard32.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 139,008 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 143,104 bytes en nog 25 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/guard32.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Guard32.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Als guard32.dll wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk. Bestandsformaat is 301,224 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 301,264 bytes en nog 22 varianten. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand guard32.dll is geen Windows systeembestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Guard32.dll kan inputs onthouden en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als guard32.dll. Controleer daarom het guard32.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
79 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over guard32.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met guard32 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met guard32 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het guard32.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

guard32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.