Home > Bestanden > HPZipm12.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HPZipm12 fout

Het echte HPZipm12.exe bestand is een software component van HP Photosmart door .

HPZIPM12 is een afkorting voor HP Z Intergrated Printer Management Driver (version 12)

HPZipm12.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HPZipm12.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HPZipm12.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PML Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HPZipm12.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HPZipm12.exe bestandsinfo

Het proces PML Driver hoort bij de software HP PML of Pml Driver HPZ12 of HP Photo and Imaging (versie 2.0, 2.0 - All-in-One) of HP Color LaserJet (versie 3600) van HP (www.hp.com)..

Omschrijving: Dit proces implementeert de HP PML Driver Service, die is geïnstalleerd als achtergrondtaak als onderdeel van het HP-besturingsprogramma voor vele soorten van HP-printers (inclusief multifunctietoets, inkjetprinters, OfficeJets, enzovoort). De taak behandelt bidirectionele communicatie zonder afdruk tussen de PC en de printer, zoals de vermelding van het inkt niveau, of de papierlade uitgetrokken is, enzovoort. Kan worden beëindigd, zeker in het geval u geen van deze printers gebruikt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft HPZipm12.exe niet nodig. HPZipm12.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows\System32 of in een submap van C:\Windows of in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 73,728 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 69,632 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/hpzipm12.exe.html 
De naam van de service is "Pml Driver HPZ12".
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. Bestand HPZipm12.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. HPZipm12.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HPZipm12.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het HPZipm12.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
289 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HPZipm12.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met HPZipm12 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met HPZipm12 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het HPZipm12.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

HPZipm12 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.