Home > Bestanden > UpdaterUI.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UpdaterUI fout

Het echte UpdaterUI.exe bestand is een software component van McAfee ePolicy Orchestrator door McAfee.

UpdaterUI is een afkorting voor McAfee ePolicy Orchestrator Updater User Interface

UpdaterUI.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UpdaterUI.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UpdaterUI.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Common User Interface. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UpdaterUI.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UpdaterUI.exe bestandsinfo

Het proces Common User Interface hoort bij de software McAfee Common Framework van Network Associates (nai.com) of McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: Dit is een standaard onderdeel van het McAfee Antivirus programma (nu in handen van Network Associates, Inc). Het is een deel van de automatische update functie die contact maakt met de McAfee-website om te kijken naar updates van virus definitie bestanden en die het programma vertelt naar welke malware uit te kijken op de PC. De meeste automatische update-programma's zijn niet noodzakelijk om hun aanverwante programma's correct te laten functioneren, maar ze kunnen nuttig zijn om ervoor te zorgen dat uw bescherming up-to-date blijft.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft UpdaterUI.exe niet nodig. Bestand UpdaterUI.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\Network Associates\Common Framework\ of C:\Program Files\Common Files\ePOAgent\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 139,320 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 131,072 bytes, 135,251 bytes, 139,347 bytes of 135,224 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/updaterui.exe.html 
UpdaterUI.exe is geen Windows systeembestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). UpdaterUI.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Als UpdaterUI.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 18,241 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). UpdaterUI.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UpdaterUI.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het UpdaterUI.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UpdaterUI.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met UpdaterUI op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met UpdaterUI te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het UpdaterUI.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

UpdaterUI scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.