Home > Bestanden > usnsvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een usnsvc fout

Usnsvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of usnsvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om usnsvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update usnsvc.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat usnsvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Usnsvc.exe bestandsinfo

Het proces Messenger Sharing USN Journal Reader Service hoort bij de software Windows Live Messenger of Messenger van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft usnsvc.exe niet nodig. Bestand usnsvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 98,328 bytes (72% van alle voorkomende bestanden), 97,136 bytes, 39,936 bytes, 98,672 bytes of 98,840 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/usnsvc.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

Als usnsvc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk. Bestandsformaat is 112,128 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent.

Als usnsvc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 38,912 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Usnsvc.exe kan zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als usnsvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het usnsvc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over usnsvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met usnsvc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met usnsvc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het usnsvc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

usnsvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.