Home > Bestanden > vsdatant.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vsdatant fout

Vsdatant.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vsdatant.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vsdatant.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TrueVector Device Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vsdatant.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vsdatant.sys bestandsinfo

Het proces TrueVector Device Driver of ZoneAlarm Firewalling Driver hoort bij de software TrueVector Device Driver of ZoneAlarm of ZoneAlarm Pro of ZoneAlarm Anti-virus of Zone Labs Internet Security Utility of ZoneAlarm Security Suite van Zone Labs (www.zonelabs.com) of Check Point Software Technologies LTD of Check Point Software Technologies (www.checkpoint.com)..

Omschrijving: Windows heeft vsdatant.sys niet nodig. Bestand vsdatant.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 394,952 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 353,680 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/vsdatant.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Vsdatant.sys is geen Windows kernbestand. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. vsdatant.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk.

Als vsdatant.sys wordt gevonden in de map C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 456,088 bytes. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het programma is niet zichtbaar. Bestand vsdatant.sys is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand vsdatant.sys is geen Windows systeembestand. Vsdatant.sys kan inputs onthouden.
Het programma Zone Labs Internet Security Utility kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vsdatant.sys. Controleer daarom het vsdatant.sys proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vsdatant.sys, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met vsdatant op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met vsdatant te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het vsdatant.sys proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

vsdatant scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.