Home > Bestanden > winlog.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een winlog fout

Het echte winlog.exe bestand is een software component van Salfeld Personal Security Tools door Salfeld.

WinLog is een afkorting voor Windows Logger

Winlog.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of winlog.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om winlog.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update I9EaTqnCyd. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winlog.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winlog.exe bestandsinfo

Het proces I9EaTqnCyd of kTIjrcY2xa of Adobe Photoshop (versie CS4 KeyGen [RkChimaira]) of OlmTlrTqj of KeyScreen of Realtek Azalia Audio - Event Monitor of Sthenia' picka of Setup

hoort bij de software sxVOGUsVVL of GDThJ3jrD of Adobe Photoshop (versie CS4 KeyGen [RkChimaira]) of bgeRqDDYya of Verist's of KeyScreen of Setup of asdwasd

van N5R of 5JXVPH3xHC of of Fraps is a trademark of Beepa Pty of VpgDUQE5ddo of Microsoft (www.microsoft.com) of Banner of Realtek Semiconductor (www.realtek.com.tw)..

Omschrijving: winlog.exe is onderdeel van de Salfeld ouderlijk toezicht tool dat onder de merknaam Child Control verkocht wordt. Met dit proces kunnen ouders een tijdslimiet instellen voor computergebruik, het internetgebruik beheersen en ook de toegang tot de PC ontzeggen. Daarnaast kunnen bepaalde sites geblokkeerd worden en diverse beveiligingstoepassingen geactiveerd worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft winlog.exe niet nodig. Bestand winlog.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME" of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 144,384 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 2,117,632 bytes en nog 15 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/winlog.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. Programma is niet zichtbaar. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, User Shell Folders). Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Winlog.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

  • Als winlog.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 229,376 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 319,488 bytes, 144,384 bytes, 550,912 bytes of 132,096 bytes. Het is geen Windows systeemcomponent. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, User Shell Folders). Winlog.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als winlog.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 175,104 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 290,816 bytes. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Bestand winlog.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, User Shell Folders). Het is geen Windows kernbestand. Winlog.exe kan inputs onthouden.
  • Als winlog.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk. Bestandsformaat is 531,926 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 270,848 bytes.
  • Als winlog.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 923,657 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als winlog.exe. Controleer daarom het winlog.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winlog.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met winlog op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met winlog te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het winlog.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

winlog scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.