Home > Bestanden > winpop.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus winpop te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen winpop.exe als malware, onder meer Kaspersky herkent het als not-a-virus:AdWare.Win32.Rond.a of not-a-virus:AdWare.Win32.Rond.c, en Microsoft herkent het als Trojan:Win32/Matcash of Adware:Win32/MaxSearch.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de winpop.exe worm

Hints om winpop.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update winpop.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winpop.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winpop.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over winpop.exe. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: winpop.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand winpop.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 49,152 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/winpop.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Het programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het winpop.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winpop.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winpop scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.