Home > Bestanden > WinTouch.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WinTouch fout

WinTouch.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WinTouch.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WinTouch.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WinTouch Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WinTouch.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WinTouch.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software WinTouch Application of WinTouch van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft WinTouch.exe niet nodig. WinTouch.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 181,760 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 168,960 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wintouch.exe.html 
Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Bestand WinTouch.exe is geen Windows systeembestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Programma heeft geen zichtbaar venster. WinTouch.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Als WinTouch.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 147,968 bytes (85% van alle voorkomende bestanden) of 340 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. WinTouch.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
Het programma WinTouch kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WinTouch.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WinTouch.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WinTouch.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WinTouch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.