Home > Bestanden > BitCometBHO_1.1.7.4.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BitCometBHO_1 fout

BitCometBHO_1.1.7.4.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BitCometBHO_1.1.7.4.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BitCometBHO_1.1.7.4.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BitCometBHO. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BitCometBHO_1.1.7.4.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BitCometBHO_1.1.7.4.dll bestandsinfo

Het proces BitCometBHO hoort bij de software BitCometBHO van BitComet (www.bitcomet.com)..

Omschrijving: Windows heeft BitCometBHO_1.1.7.4.dll niet nodig. BitCometBHO_1.1.7.4.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 513,336 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/bitcometbho_1.1.7.4.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 39F7E362-828A-4B5A-BCAF-5B79BFDFEA60. Programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand heeft een digitale signatuur. BitCometBHO_1.1.7.4.dll is geen Windows systeemcomponent. BitCometBHO_1.1.7.4.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BitCometBHO_1.1.7.4.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BitCometBHO_1.1.7.4.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BitCometBHO_1.1.7.4.dll, deel je kennis dan en help anderen.

BitCometBHO_1 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.