Home > Bestanden > chrome.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een chrome fout

Het echte chrome.exe bestand is een software component van Google Chrome door Google.

Chrome is een afkorting voor Google Chrome

Chrome.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of chrome.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om chrome.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Chrome. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat chrome.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Chrome.exe bestandsinfo

Het proces Google Chrome of Chromium of of crxbro of Chromium Embedded Framework (CEF) Client Application of 11111 of Amigo of AutoIt v3 Script

hoort bij de software Google Chrome of Chromium of Adobe SVG Viewer of Idle Crawler of Google Chrome Canary of of crxbro of Secure Chromium

van Google (toolbar.google.com) of The Chromium Authors of The crxbro Authors of AutoIt Team of Maple Studio of 11111 of Microsoft (www.microsoft.com) of The jIxmRfR Authors..

Omschrijving: Windows heeft chrome.exe niet nodig. Chrome.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 813,896 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 843,592 bytes en nog 127 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/chrome.exe.html 
Bestand chrome.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het proces is niet zichtbaar. Chrome.exe kan andere programma's manipuleren, inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk.

  • Als chrome.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,229,848 bytes (4% van alle voorkomende bestanden), 667,136 bytes en nog 122 varianten. Bestand chrome.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Chrome.exe is een bestand met Verisign signatuur. Programma is niet zichtbaar. Chrome.exe kan andere programma's manipuleren en toezicht houden op toepassingen.
    Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ Chromium of Google Chrome.
  • Als chrome.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk. Bestandsformaat is 349,513 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 272,131 bytes of 349,005 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, RunOnce, DEFAULT\Run, Winlogon\Shell, MACHINE\Run, User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders). Het is geen Windows kernbestand. Chrome.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
  • Als chrome.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk. Bestandsformaat is 199,168 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 532,608 bytes.
  • Als chrome.exe wordt gevonden in de map "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 83,456 bytes.
  • Als chrome.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 409,605 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als chrome.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het chrome.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over chrome.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met chrome op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met chrome te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het chrome.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

chrome scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.