Home > Bestanden > mcps.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mcps fout

Mcps.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mcps.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mcps.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Media Catalog Proxy/Stub. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mcps.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mcps.dll bestandsinfo

Het proces Media Catalog Proxy/Stub hoort bij de software Microsoft Clip Organizer of Microsoft Office Professional of Microsoft Office Shared Setup of Microsoft Office Professional Edition (versie 2003) of Microsoft Office Access Setup of Microsoft Office (versie 2003 Web) of Microsoft Office Standard of Microsoft Office FrontPage (versie 2003) van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Deze dynamische link library (DLL) is een onderdeel van Microsoft PhotoDraw 2000, een van slechts korte levensduur imaging programma, voor het eerst vrijgegeven door Microsoft in 1999. Details over dit niet meer bestaande pakket zijn vrij bekmopt, maar het proces lijkt te zijn gerelateerd aan het installeren en het organiseren van clip art galleries binnen PhotoDraw 2000. Het is waarschijnlijk nodig om het programma goed te laten werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mcps.dll niet nodig. Mcps.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\MICROS~2\Office10\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 103,256 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 96,824 bytes, 97,984 bytes, 91,552 bytes of 96,840 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/mcps.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Mcps.dll is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mcps.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mcps.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
60 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mcps.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met mcps op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met mcps te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het mcps.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

mcps scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.