Home > Bestanden > nvvsvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nvvsvc fout

Het echte nvvsvc.exe bestand is een software component van Nvidia Control Panel door Nvidia.

NvVSvc is een afkorting voor Nvidia Video Driver Helper Service

Nvvsvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nvvsvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nvvsvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NVIDIA Stuurprogramma Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nvvsvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nvvsvc.exe bestandsinfo

Het proces NVIDIA Driver Helper Service (versie 307.83, 258.96, 306.97, 340.52, 311.06, 191.07, 314.22, 285.62, 341.44, 197.45, 296.10, 275.33, 309.08, 353.62, ...) of NVIDIA Display Driver Service hoort bij de software NVIDIA Driver Helper Service of NVIDIA Display Driver Service of NVSVC van NVIDIA (www.nvidia.com)..

Omschrijving: Windows heeft nvvsvc.exe niet nodig. Bestand nvvsvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 129,640 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 118,784 bytes en nog 39 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/nvvsvc.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Nvvsvc.exe is digitaal gesigneerd. Nvvsvc.exe is een bestand met Verisign signatuur. Nvvsvc.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Als nvvsvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 93,184 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nvvsvc.exe. Controleer daarom het nvvsvc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nvvsvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met nvvsvc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met nvvsvc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het nvvsvc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

nvvsvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.