Home > Bestanden > Service.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Service fout

Service.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Service.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Service.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update CyberGhost VPN Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat Service.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Service.exe bestandsinfo

Het proces CyberGhost VPN Service of ErrorDnsTest of JME Keyboard Driver of HijackThis of MemoryClean of IVoqddhnI0lqTBhwna of Windows Service Provider of Rundll32

hoort bij de software Service Application of CyberGhost (versie 5) of M i r a r ErrorDnsTest of TurboYourPC of HijackThis of OLc5J of Dell 3007WFP of W3AnhbJLdElqYkbVLfdBpx5KBYaCg of Windows Service Provider

van Search Safer of CyberGhost S.R.L of M i r a r of Microsoft (www.microsoft.com) of Turbo Tools ltd of Trend Micro (www.trendmicro.com) of HWUiT4BhR of InfoSpace Sales..

Omschrijving: Windows heeft Service.exe niet nodig. Bestand Service.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows (e.g. C:\WINDOWS\system32\ of C:\Program Files\Dell\Solution Center\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 32,768 bytes (98% van alle voorkomende bestanden), 87,602 bytes, 168,952 bytes of 1,281,449 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/service.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Service.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

 • Als Service.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk. Bestandsformaat is 63,968 bytes (13% van alle voorkomende bestanden), 89,816 bytes en nog 18 varianten. Het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Service.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  Als er problemen voorkomen met Service.exe, kunt u het hele programma CyberGhost 5 of TurboYourPC verwijderen, het updaten, of proberen hulp te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op www.cyberghostvpn.com om het te updaten, klik op www.cyberghostvpn.com of www.turboyourpc.com om de website van de ontwikkelaar te bezoeken, of klik op CyberGhost 5 of TurboYourPC in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
 • Als Service.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 45,056 bytes en nog 14 varianten. Het bestand is geen Windows systeembestand. Bestand Service.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\RunOnceEx, DEFAULT\Run, win.ini, User Shell Folders). Er is geen omschrijving van het programma. Service.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en zichzelf verbergen.
 • Als Service.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk. Bestandsformaat is 49,678 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 45,056 bytes en nog 11 varianten.
 • Als Service.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 155,136 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 154,112 bytes, 57,344 bytes, 206,848 bytes of 56,832 bytes.
 • Als Service.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 92,672 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 205,838 bytes en nog 7 varianten.
 • Als Service.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 139,363 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 1,789,952 bytes.
 • Als Service.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 91% gevaarlijk. Bestandsformaat is 487,424 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 479,232 bytes.
 • Als Service.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 60,928 bytes.
 • Als Service.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 594,902 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Service.exe. Controleer daarom het Service.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als CyberGhost VPN Service de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
 1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
 2. Klik op Internet options.
 3. Klik op de Advanced tabtoets.
 4. Klik op de Reset... knop.
 5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Service.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Service op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Service te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Service.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Service scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.