Home > Bestanden > sp_rsser.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sp_rsser fout

Het echte sp_rsser.exe bestand is een software component van Spyware Terminator door Crawler.

sp_rsser is een afkorting voor Spyware Terminator Realtime Shield Service

Sp_rsser.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sp_rsser.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sp_rsser.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update sp_rsser.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sp_rsser.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sp_rsser.exe bestandsinfo

Het proces Spyware Terminator Realtime Shield Service of Spyware Terminator Realtime Shield (versie 32-bit Service) hoort bij de software Crawler Spyware Terminator of Spyware Terminator of Macromedia Shockwave Player van Crawler.com (www.pcrx.com/spywareterminator)..

Omschrijving: Windows heeft sp_rsser.exe niet nodig. Sp_rsser.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 570,880 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 487,424 bytes en nog 13 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/sp_rsser.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Bestand sp_rsser.exe is geen Windows systeembestand. Sp_rsser.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

  • Als sp_rsser.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,672 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 606,720 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Sp_rsser.exe kan toezicht houden op toepassingen.
    Het programma Macromedia Shockwave Player kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.
  • Als sp_rsser.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,097,216 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Sp_rsser.exe kan toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sp_rsser.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het sp_rsser.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sp_rsser.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met sp_rsser op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met sp_rsser te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het sp_rsser.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

sp_rsser scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.