Home > Bestanden > CLMLService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CLMLService fout

Het echte CLMLService.exe bestand is een software component van CyberLink Media Suite door CyberLink.

CLMLService is een afkorting voor CyberLink Media Library Service

CLMLService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CLMLService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CLMLService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Cyberlink MediaLibrary NT Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CLMLService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CLMLService.exe bestandsinfo

Het proces Cyberlink MediaLibrary NT Service hoort bij de software Cyberlink MediaLibrary NT Service van Cyberlink (www.gocyberlink.com)..

Omschrijving: CLMLService.exe zit in de PowerDVD en PowerCinema software suites en is de media bibliotheek service van de OEM. Het blijft verbonden met de server en update continu informatie die wordt bepaald door de filmkeuzes van de gebruiker. Daarnaast levert het de gebruiker alle bijkomende informatie voor de gekozen films.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft CLMLService.exe niet nodig. Bestand CLMLService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 737,381 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 737,379 bytes, 1,077,376 bytes of 737,370 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/clmlservice.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand CLMLService.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CLMLService.exe. Controleer daarom het CLMLService.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CLMLService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met CLMLService op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met CLMLService te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het CLMLService.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

CLMLService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.