Home > Bestanden > srvany.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een srvany fout

Srvany.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of srvany.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om srvany.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update KMService. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat srvany.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Srvany.exe bestandsinfo

Het proces KMService of O2Micro Flash Memory Card Windows Driver of O2SDIOAssist of WLAN Toggle (versie 1.0) of PACiS Agency (versie V5.9D_P1) of SCTThresholdMonitor of LOCREG of Windows Resource Kit Tools

hoort bij de software O2Micro Flash Memory Card Windows Driver of Hawkes Update Service Manager of O2SDIOAssist of Pervasive.SQL Workgroup Engine of KMService of ZyDAS1211BBG of Microsoft Shared Computer Toolkit of CoffeeCup Visual Site Designer

van Sage Software (www.sagenorthamerica.com) of O2Micro International LTD (www.o2micro.com) of Microsoft (www.microsoft.com) of Philips (www.philips.com) of no manufacturer..

Omschrijving: srvany.exe is een onderdeel van de Windows Resource Kit voor Windows NT en meer recentere versies en stelt de gebruiker in staat alle normale toepassings programmas te laten draaien alsof het een Windows-service betreft. Het wordt over het algemeen alleen uitgevoerd als dat veresit wordt door een ander programma of dienst, en als een fundamenteel onderdeel van Windows, zou het niet mogen worden beëindigd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft srvany.exe niet nodig. Srvany.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\ of in een submap van C:\Windows\System32 of in een submap van C:\Windows\System32\drivers of in C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 8,192 bytes (91% van alle voorkomende bestanden), 13,864 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/srvany.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand srvany.exe is geen Windows systeembestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

  • Als srvany.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 8,192 bytes (98% van alle voorkomende bestanden), 13,312 bytes of 15,872 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Programma is niet zichtbaar. Bestand srvany.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand srvany.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap.
  • Als srvany.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 8,192 bytes (79% van alle voorkomende bestanden), 13,312 bytes of 22,528 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
  • Als srvany.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 13,312 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 8,192 bytes, 15,360 bytes of 15,872 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als srvany.exe. Controleer daarom het srvany.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over srvany.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met srvany op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met srvany te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het srvany.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

srvany scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.