Home > Bestanden > MSVCR80.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MSVCR80 fout

Het echte MSVCR80.dll bestand is een software component van Microsoft Visual C++ door .

MsVCR80 is een afkorting voor Microsoft Visual C++ Runtime version 8.0

MSVCR80.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MSVCR80.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MSVCR80.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft C Runtime Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MSVCR80.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MSVCR80.dll bestandsinfo

Het proces Microsoft® C Runtime Library of Microsoft Office Enterprise (versie 2007) of Microsoft Application Error Reporting hoort bij de software Microsoft Visual Studio (versie 2005) of Microsoft Visual C (versie 2005 Redistributable) of Microsoft Office Professional Plus (versie 2010) of Microsoft Office Single Image (versie 2010) of ASUS Splendid Video Enhancement of Microsoft SQL Server (versie 2014 Management Objects, 2016 Management Objects, 2016 ADOMD.NET, 2012 Management Objects) of Compatibility Pack for the (versie 2007 Office) of Microsoft SQL Server Compact (versie 3.5 SP2 ENU) of Microsoft Office Enterprise (versie 2007) van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft MSVCR80.dll niet nodig. MSVCR80.dll bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 632,656 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 626,688 bytes of 635,904 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/msvcr80.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand MSVCR80.dll is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Bestand MSVCR80.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MSVCR80.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MSVCR80.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MSVCR80.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met MSVCR80 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met MSVCR80 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het MSVCR80.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

MSVCR80 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.