Home > Bestanden > node.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een node fout

Het echte node.exe bestand is een software component van Node.js door Joyent, Inc..

Node.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of node.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om node.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Evented I/O for. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat node.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Node.exe bestandsinfo

Het proces Evented I/O for (versie V8 JavaScript) of Node.js: Server-side JavaScript

hoort bij de software Node.js of BT Desktop Help of ATT Management Agent of AT&T Troubleshoot & Resolve of Adobe Photoshop (versie CS6, CC 2015) of Adobe Extension Manager CC of Bell Internet Check-Up of Adobe Photoshop CC of Telstra Broadband Assistant of Adobe InDesign (versie CC 2015, CS5) of Popcorn Time of Prey Anti-Theft of Windstream Support Center of Adobe Photoshop Elements (versie 11, 12) of Windstream Setup Assistant of Adobe CS6 Design and Web Premium of Adobe Dreamweaver (versie CS6)

van Joyent of Node.js..

Omschrijving: Windows heeft node.exe niet nodig. Node.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 5,755,392 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 5,529,472 bytes en nog 12 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/node.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Node.exe is geen Windows systeembestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand heeft een digitale signatuur. Node.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

  • Als node.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,521,792 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 11,811,480 bytes of 6,598,016 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Node.exe is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeemcomponent. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Node.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
    Het programma Prey Anti-Theft of Node.js kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.
  • Als node.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 10,987,904 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 10,990,464 bytes of 6,968,544 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is digitaal gesigneerd. Node.exe is geen Windows kernbestand. Node.exe kan toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als node.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het node.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over node.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met node op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met node te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het node.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

node scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.