Home > Bestanden > plugin-container.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een plugin-container fout

Het echte plugin-container.exe bestand is een software component van Mozilla Firefox door Mozilla.

plugin-container is een afkorting voor Plugin Container for Firefox

Plugin-container.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of plugin-container.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om plugin-container.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Plugin Container for Firefox. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat plugin-container.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Plugin-container.exe bestandsinfo

Het proces Plugin Container for Firefox of Plugin Container for Palemoon of Plugin Container for Waterfox of Plugin Container for Nightly of Plugin Container for CometBird of Plugin Container for SeaMonkey of Plugin Container for FirefoxDeveloperEdition of Plugin Container for Aurora

hoort bij de software Mozilla Firefox of Firefox of FoxyTunes for Firefox of Pale Moon (versie 12.3r2, 8.0-x64) of Waterfox of Nightly (versie 20.0a1, 41.0a1, 27.0a1, 19.0a1, 8.0a1) of CometBird of Firefox Developer Edition (versie 37.0a2, 48.0a2)

van Mozilla (www.mozilla.org) of Moonchild Productions..

Omschrijving: Windows heeft plugin-container.exe niet nodig. Bestand plugin-container.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 16,856 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 14,808 bytes en nog 37 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/plugin-container.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

  • Als plugin-container.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk. Bestandsformaat is 16,856 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 16,864 bytes en nog 4 varianten. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows kernbestand.
  • Als plugin-container.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 16,864 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als plugin-container.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het plugin-container.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over plugin-container.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met plugin-container op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met plugin-container te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het plugin-container.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

plugin-container scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.